Route Den Haag - TexelWe rijden (het grootste deel van de route) over de LF1b (Noordzee route). Als je deze bordjes volgt dan kom je automatisch bij de boot in Den Helder uit. Deze bordjes zijn opgehangen of als zelfstandige bordjes, of op de onderste rand van een paddestoel.

 

 

Er zijn twee plekken waar we van de route afwijken. Deze punten staan met kaartjes beschreven in het draaiboek:

   LF1b bordjeLF1b bordje 

1) Na de golfbaan van Noordwijk gaat de LF1b over in een schelpenpad. Als je dit wilt vermeiden dan kun je ook rechts i.p.v. links afslaan, op het eind van het fietspad weer links, en bij de eerste kruising linksaf. Dit fietspad volgen tot de Langervelderslag strand-tent. Hier weer de LF1 oppikken.
2) De meesten verlaten aan het begin van Zandvoort de LF1 en rijden via de boulevard naar het racecircuit en verder links langs de N200 tot waar de LF1 de weg kruist bij de parkeerplaats en bezoekerscentrum van de zuid ingang Kennemerduinen. Hier is ook Vaste Post 1. Na de rust weer verder over de LF1
3) Vanuit Petten duiken we de duinen in met schelpen paadjes en enkele korte maar felle klimmetjes. Als je dit wil vermijden dan moet je in Petten niet meer de bordjes LF1b volgen, maar in plaats daarvan de Spreeuwendijk blijven volgen tot de N502. Daar links. Bij de volgende rotonde (na 2.6 km) in Sint Maartenszee kom je weer op de route

De route in gpx formaat kan hier gedownload worden.

Hieronder a google map kaart van de route die we met Den Haag - Texel volgen vanaf de watertoren. Tot aan de watertoren rijden we onder politie begeleiding die de route voor ons bepaald.

Route kaartje Den Haag - Texel

LF1b bordje