T124-verslag

  1. Vind het wel leuk persoonlijk een bedankje te sturen. Had op Texel vrijdag echter ZERO bereik... heerlijk gevoel eigenlijk wel, onbereikbaar zijn! Ze hebben daar wel met 100+ man gezongen voor mij, dat dan weer wel.
  2. In zijn algemeenheid nog dank voor de felicitaties hier en op de app, alsmede de steun voor het ritje van Den Haag naar Texel.
  3. Naar Texel op mijn verjaardag: Ik startte ergens voorin en dacht van hieruit kan ik alleen nog maar afzakken en dan in een groepje op mi...jn niveau terug vallen. Ik kon de verleiding niet weerstaan en bleef er tegen mijn verwachting in redelijk goed bij voorin toen het door de duinen 40+ op het lint ging in de 1e 2 etappes van de 3. Bijblijven ging goed maar kop over kop zat er voor mij niet echt in, dat was nog een stapje te ver, mede ook omdat ik mijzelf niet op wilde blazen voor de 100e km want ik wist echt niet waar ik stond en of ik genoeg getraind had. Het 3e stuk heb ik met Robbert samen gedaan om toch nog wat van de omgeving te kunnen zien ipv een achterwiel... Daar zat nog een heerlijk stukje gravelracing in door de Schoorlse Duinen, echt super! Dat gebied bleek ook nog eens een soort van bermuda driehoek te zijn, zo reed de groep van TC de Tol vlak achter ons en ineens was die groep verdwenen en kom je ze tegen de veerpont oprijdende...en dan nog dat mysterie van het DHTX vrouwtje met het rode shirt, zo rijd je haar voorbij bij Bergen aan Zee en dan ineens een heel stuk verder nog een keer.....krèg nâh wat 😂
  4. Overigens bleek dat ik toch nog eea geleerd heb van mijn jeugd trainers Louis Krijnen en Louis Schats van De Jonge Renner en het ook niet eens verleerd was na al die jaren... Ronald Krijnen bedank ze nog effe hahaha! Wie weet komt er nog een keer een licentieaanvraag als ik die paar kilo ballast eraf gereden heb.